Image Alt

Workshops

Teambuilding

Hoe halen we het beste uit ons team?

Met hulp van de honden gaan wij op zoek naar hoe ons team werkt en waarom het zo goed gaat of juist minder goed. Daar waar het minder goed loopt, gaan we aan de slag met de honden om te zien waarom het minder loopt en hoe we dit op kunnen lossen.

De zoektocht gebeurt op een speelse en interactieve manier. Voor deze workshop wordt gewerkt met de honden uit mijn roedel die hiervoor speciaal zijn opgeleid.

TAAL

Hondentaal versus mensentaal

Waarin verschilt ons gedrag van honden en hoe kan het dat wij elkaar toch snappen? Of misschien niet altijd helemaal snappen.

Op een interactieve en speelse manier met de honden wordt duidelijk waarom onze honden en wij mensen elkaar vaak begrijpen en soms ook helemaal niet. De workshop is te volgen met eigen honden.

De onderdanige hond

De bazige hond

De bange hond

Hoe herken ik de stress-signalen bij mijn hond?

Waar sta ik?

Ontdek je kwaliteiten en passie!

Niet tevreden met het werk dat je nu doet? Altijd al afgevraagd wat als ik dat pad was gevolgd of ik wil wat anders maar wat?

Volg dan deze workshop en ontdek samen met de honden waar jouw passie ligt en wat je kwaliteiten zijn om deze te bereiken op een interactieve en speelse manier.

Ik weet niet precies waarom maar ik zit niet echt lekker in mijn vel

Ik heb het gevoel vast te zitten in mijn relatie en vraag me af of ik er wel alles uithaal

Mijn werk is niet veel aan. Ik ervaar weinig voldoening en word niet uitgedaagd

Ik wil weer sprankelen en fluitend door het leven gaan in plaats van hoe het nu gaat